Geschiedenis

Geschiedenis: aangeboren passie!

Bij Frans Knobbout Slager

De dagelijkse leiding van Slagerij Frans Knobbout is in handen van Frans Knobbout en zijn vrouw Mayke. Ze durven het rustig te beweren: samen weten ze álles van vlees.

Frans werd letterlijk op de vloer van een slagerij in Oisterwijk geboren. Het vak werd hem daarna met de paplepel ingegoten. Samen met zijn broer Ton startte Frans in 1981 een slagerij aan de Drossaard, in een klein pand, vlak bij de huidige slagerij. In 1992 verliet Ton de onderneming om een slagerij in ’s-Hertogenbosch te openen.

Slagerij op zichtlocatie

De slagerij van Frans en Mayke werd steeds meer een winkel. In 1999 was de toenmalige locatie te klein geworden: reden voor een verhuizing naar een zichtlocatie: het glazen pand op de hoek van winkelcentrum Drossaard. Daar is Slagerij Frans Knobbout nog altijd gevestigd.

“Samen weten Mayke en ik alles van vlees. Wij zien ons vak iedere dag opnieuw als een van de grootste uitdagingen in ons leven. We blijven nieuwe concepten uitwerken. Liever duizend ideeën bedenken waarvan er tien tot wasdom komen, dan achteroverleunen. Dat kúnnen we niet eens. Het slagersvak is voor ons pure aangeboren passie.”

 

Frans Knobbout

Openingstijden
  • Maandag t/m vrijdag
  • 08.30 uur tot 18.00 uur
  • Zaterdag
  • 07.30 tot 17.00 uur
Frans Knobbout Slager
  • Drossaard 12
  • 5403 ET Uden
  • Tel: 0413 - 267354
  • Fax: 0413 - 256449